Life|Momente Speciale Din Viața Bebelușului: Cum Le Poți Captura?

cute_newborn_baby-wide

 

 

Pentru orice părinte, primele luni din viața alături de bebeluș sunt cele mai frumoase. După ce ai așteptat 9 luni, să îl cunoști pe micuț, orice gest făcut de acesta  este cel mai special pentru tine!

Din acest motiv, îți dorești, cel mai probabil, să păstrezi aceste amintiri pentru cât mai mult timp. Din fericire, în ultimii ani, au apărut numeroase modalități pentru a te asigura că niciun eveniment important nu va fi trecut cu vederea și ca trecerea anilor nu își va pune ampreunta peste acesta. Există specialiști care înțeleg importanța unor suveniruri din această perioadă minunată și care oferă părinților șansa de a crea cele mai deosebite amintiri atât pentru ei și restul familiei, cât și pentru cel mic, când va crește și va dori să afle mai multe despre frageda sa copilărie!

 

Descoperă care sunt modalitățile de a păstra vie amintirea primelor luni din viața copilului tău

 

Sedințe Foto

O fotografie face cât 1000 de cuvinte, de aceea, pozele reprezintă cea mai simplă și de efect modalitate de a păstra momentele spciale. Pentru o eperiență și mai deoseită, poți apela la seviciile unui profesionist în fotografiile newborn, și să programezi o ședință foto unică pentru bebelușul tău! Unele pachete includ chiar și poze de familie, în care puteți apărea cu toții. Pe acestea le poți înrama și le poți dărui bunicilor și persoanelor apropiate, care se vor bucura să le primească! O ședință foto profesională va fi o investiție pe care nu o vei regreta, iar rezultatul te va încânta de fiecare dată când îl vei privi!

 

Kit De Amprentă Sau Mulaj

Acesta reprezintă o aminitre fizică, pe care  o poți păstra din primele luni de viață ale copilului tău. Executate din lut, sau alte materiale asemănătoare, mulajele redau exact mânuța, sau piciorul  copilului tău de la momentul respectiv. Poți alege chiar și modelele 3D, dacă îți dorești, ori seturi care conțin  atât figurina, cât și pozele cu cel mic. De asemenea, poți amprenta bebelușului pe diverse obiecte, precum globuri, cărți sau tablouri.

 

Jurnal

Un alt mod de a te asigura ca amintirile tale nu voi fi modificate odată cu trecerea timpului, este să păstrezi un jurnal al micuțului, încă de când se naște. Acolo poți nota detalii legate de dezvoltarea lui, primele cuvinte, momentele speciale, dar și sentimentele tale legate de  experiențele alături de bebe. Tu și partenerul tău puteți împărți acest jurnal, pentru a avea scrise întâmplările din perspectiva amândurura. Nu numai că, peste ani,  voi va veți emoționa la citirea acestor texte, dar și copilul se va bucura să afle toate aceste lucruri când va crește!

Evită riscul de a uita detalii importante din viața copilașului tău și apelează la una sau mai multe astfel de modalități, pentru a păstra pe o perioadă foarte lungă amintirea celor mai frumoase momente petrecute alături de cel mic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s