TAKE ACTION NOW|Jennifer Lopez Își Îndeamnă Fanii Să Se Opună Politicii De Separare A Familiilor De Imigranți

Jennifer-Lopez-Hola-Magazine-Interview-2017

 

Cântăreața americană Jennifer Lopez a postat pe contul său de pe rețeaua de socializare, Instagram, o pledoarie emiționată, prin care își îndeamnă fanii să se opună politicii de separare a copiilor imigranților de părinții lor reținuți de autorități pentru intrarea ileaglă în Statele Unite.

,,Când citesc știrile despre separarea copiilor de familiile acestora, nu pot să nu mă gândesc la proprii copii. Nu pot să-mi imaginez o lume în care mi-ar fi smulși din brațe și ar fi duși într-un loc asemănător unei închisori, departe de casă”,  a scris Jennifer pe rețeaua de socializare. ,,Cred că n-o să uităm, niciodată, acest moment, faptul că, am fost martorii acestor atrocități, pentru că asta sunt. În mod sigur, tăcerea nu este o soluție”, a adăugat aceasta. ,,Pentru că sunt de origine latină și, după cum știți, foarte bine, o mândră locuitoare a Bronxului, dintr-o familie de portoricani, noi și ceilalți oameni de diferite rase, origini, culturi am contribuit la îmbogățirea acestei țări. Retorica, din ultimul timp, referitoare la negarea constantă a contribuției noastre, trebuie să înceteze. Este vorba despre drepturi elementare ale omului și decență”, a scris Jennifer Lopez. Actrița, și-a îndemânat fanii să-și contacteze parlamentarul care îi reprezintă și să-i ceară răspunsuri pentru această situație. ,,Vreau, de asemenea, să rămâneți plini de speranță, credință și dragoste. este în puterea voastră”, a încheiat Jennifer Lopez postarea.

În fața valului de critici, președintele Donald Trump a semnat, miercuri, un ordin executiv, pentru a pune capăt separării de părinți și a copiilor imigranților ilegali.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s