Royal| Prințul William și Kate Middleton Au Anunțat Când Va fi Botezat Prințul Louis

kate-middleton-11

 

 

Palatul Kensington a confirmat stirea care circula în mediul online, de câteva zile. Prințul Louis va fi botezat pe 9 iulie, la Capela Regală, de pe domeniul Palatului St. James, din Londra. Micuțul va fi creștinat de către Arhiepiscopul de Canterbury, cel cared i-a botezat și pe frații mai mari ai Prințului Louis, George și Charlotte. De asemenea, Arhiepiscopul de Canterbury i-a căsătorit și pe Prințul Harry și Meghan Markle luna trecută.

Botezul Prințului George a avut loc, tot, la Capela Regală, de la Palatul St. James, în schimb Prințesa Charlotte, a fost creștinată la Biserica Palatului St. James, de pe domeniul Reginei din Norflok.

Până acum nu au fost făcute publice alte detalii legate de creștinarea Prințului Louis, însă, mai mult ca sigur, în ziua botezului, Prințului Louis va purta tradițională ținută, pe care și frații săi mai mari au purtat-o la botezurile lor – o replică a unei rochițe istorice de botez purtată, pentru prima dată, de către fiica Reginei Victoria la botezul din anul 1841. Rochița a fost refăcută de către echipa de croitori ai Palatului Buckingham în anul 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s