OMORFFI SPORT| Alexandru Băluță S-a Transferat De La CS Universitatea Craiova La Slavia Praga

FCSB-are-interzis-la-Alexandru-Baluta-„Pot-sa-dea-si-5-milioane”

 

Fotbalistul Alexandru Băluță s-a transformat de la echipa CS Universitatea Craiova, al cărei căpitan era, la Slavia Praga, vicecampioana Cehiei, a anunțat, vineri, site-ul oficial, al deținătoarei Cupei României.

 

,,După 10 zile de negocieri intense, clubul Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formația Slavia Praga, pentru transferul definitiv al căpitanului Alexandru Băluță. Alex., îți mulțumim pentru tot ceea ce ai realizat la Știința, îți dorim mult succes și să fii un ambasador al Universității Craiova în Europa”, se precizează pe site-ul oficial al clubului din Bănie.

Alexandru Băluță, care pe 13 septembrie va împlini 25 de ani,  este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul echipei craiovene, pentru care a bifat, în total, 10.314 minute. Mijlocașul a îmbrăcat tricolul alb-albastru de 141 de meciuri, reusinnd să marcheze 28 de calori și să ofere 16 pase decisive. De asemenea, Alexandru Băluță este unul dintre jucătorii echipei naționale a României, pentru care are patru selecții și un gol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s