OMORFFI SPORT| FIFA A Dezmințit Că Arbitrul American Mark Geiger Ar Fi Cerut Tricoul Lui Cristiano Ronaldo

skysports-cristiano-ronaldo_4341032

 

 

Federația Internațională de Fotbal (FIFA)a dezmințit, într-un comunicat, faptul că, arbitrul american Mark Geiger, care a oficiat la partida dintre Portugalia și Maroc, la Cupa Mondială, din Rusia, l-ar fi întrebat pe fundașul lusitan, dacă îi poate aduce un tricou al lui Cristiano Ronaldo.

Atacantul marocan Noureddine Amrabat, a criticat, joi, cu duritate prestația arbitrului nord-american și a susținut, faptul că, Geiger, i-a cerut lui Pepe să-i facă rost de un tricou al atacantului de la Real Madrid.

După ce a investigat informațiile apărute în presă, FIFA, a precizată că arbitrul a ,,respins energic informațiile apăruted în mediile de comunicare din toată lumea și susține categoric că nu a existat o asemenea cererea”.

FIFA Condamnă presupusele acuzații ale unui jucător al selecționatei Marocului și amintește că arbitrii au instrucțiuni foarte clare privind conduita și relația cu echipele de la Cupa Mondială, iar ,,dl. Geiger a acționat de o manieră exemplară și profesionistă ca oficial, la partida la care a fost delegat. FIFA le reamintește echipelor că trebuie să respecte toate principiile jocului curat.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s