OMORFFI SPORT| Simona Halep A Primit ,,Cheia Orașului București” Din Partea Primarului Gabriel Firea

simona-halep456

Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a câștigat, în premieră, turneul de la Roland Gorros, a primit, luni seara, ,,Cheia Orașului București”  și o Diplomă de Excelență, din partea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul unei ceremoni organizate la Arena Națională.

Gabriela Firea a fost fluierată de cei aproximativ 20.000 de bucureșteni prezenți pe Arena Națională în momentul în care a urcat pe scena amplasată în fața tribunei oficiale a stadionului ,,Bine ai venit acasă, Simona. Nu vreau decât să-mi exprim satisfacția pentru performanța realizată de tine și să îți ofer ,,Cheia Orașului București” și această Diplomă, pentru că tu ești, deja, ,,Cetățean de Onoare al Capitalei”, a afirmat Firea, care a părăsit apoi stadionul.

Simona Halep, numărul 1 mondial, a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros, luni seara, în cadrul unei ceremoni organizate pe Arena Națională,  din Capitală, la care au participat aproximativ 20.000 de persoane.

Fanii jucătoarei au început să sosească la Arena Națională, cu mult timp înainte de începerea festivității organizate de către Primăria Muncipiului București, prin Compania ,,Sport Pentru Toți”, în parteneriat cu Federația Română de Tenis. Aceaștia i-au făcut o primire călduroasă câștigătoarei turneului de la Roland Garros, fluturând steguri tricolore și scandând ,,Simona, Simona”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s