Fashion|Află Ce Imprimeuri Nu Trebuie Să Îți Lipsească Vara Aceasta Din Garderobă

maxresdefault85585

In fecare sezon, marile case de modă ale lumii și designerii renumiți dau tonul în materie de modele, culori sau materiale care se vor purta în lunile următoare. Bineînțeles, tot de acolo își iau inspirația și doamnele sau domnișoarele pasionate de fashion. Imprimeurile sunt o parte importantă a articolelor vestimentare și reprezintă un punct major de interes pentru public. Dacă și ție îți place să porți haine în trend, înseamnă că ești curioasă să aflii predicțiile specialiștilor și imprimeurile pe care aceștia le recomandă pentru vara lui 2018!

Află, din rândurile de mai jos, ce imprimeuri nu trebuie să îți lipsească vara aceasta din garderobă:

Tendenze-moda-estate-2018-modelli-e-fantasie-per-gli-abiti-estivi.jpg

 

Imprimeul Floral

Articolele vestimentare sau accesoriile care au în compoziție un imprimeu floral sunt la fel de dorite și anul acesta. Print-ul inspirat din natură și din delicatețea florilor a apărut, pentru prima dată, în țările asiatice și a fost adus către vest datorită schumburilor comerciale care existau în trecut. Designerii marilor case de modă găsesc tot timpul inspirație în jurul lor și reinventează, în permanență, stilurile pentru a le aduce în actualitate. Poți alege un imprimeu floral pentru rochii pentru seară și ocazii speciale, precum aniversări, ori pe bluze, top-uri sau fuste. În ceea ce privește cromatica, trebuie să alegi nuanțele care te avantajează, ținând cont de culoarea pielii și a părului tău.

sass-and-bide-best-designs-fashion-trends-summer-2018.jpg

 

Dungile

Un alt print foarte îndrăgit este reprzentat de dungile verticale, care vor fi prezente și în vara aceasta pe piesele vestimentare. În trend, sunt liniile groase, care suțiază, deci avantajează foarte mult silueta femeilor, punând în valoare calitățile și formele corpului. Poți încerca una dintre perechile de pantaloni de damă de vară, lejeri, asortați cu un top subțire și cu o pereche de pantofi stiletto. Un astfel de outfit este potrivit atât pentru ținute office și casual, cât și pentru petreceri în aer liber sau pe malul mării. Pe lângă aspectul estetic, comoditatea acestui look îl va face să fie în topul alegerilor tale în acest sezon!

Print-Urile Geometrice

Acesta este un termen general, în care intră atât imprimeurile de tip aztec, polka dots sau orice alt model care are la bază forme geometrice. Pentru a crea aceste prin-uri, creatorii de modă se folosesc de orice culoare, sau non-culoare, iar astfel, dau iluzia unor imagini halucinante. În funcție de stilul vestimentar și de preferințele personale, poți alege unde și cum să porți astfel de modele. Din fericire, există articole vestimentare potrivite oricărei ocazii, tot ce trebuie să faci este să te decizi asupra unui produs. Reține, însă, că nu trebuie să exagerezi, mai ales că există riscul de a supra-aglomera o ținută dacp imprimeurile sunt diferite!

Experimentează lucruri noi în această vară și integrează în ținutele tale ultimele tendințe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s