The Diet Challenge| Ciocolata Neagră Te Ajută Să Slăbești Până La 15 Kilograme

 

2050
chocolate curls

 

 

 

Ce poate fi mai minunat decât să mănânci ciocolată și să slăbești. Ce-i drept, este vorba despre ciocolata neagră, deoarece conține acuzu grași monosaturați și are un gust dulce-amar, care te face să mănânci mai puțin.

Ciocolata albă cu lapte, în schimb, conține multe zaharuri și îți satisface pofta de dulce pe moment, creând dependență. Astfel, după 5 minute, vrei vrea să mănânco iar ciocolată.

Un studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea L”Aquila, din Italia, a demonstrat că ciocolatta neagră îți taie pofta de mâncare, dacă o mănânci cu 20 de minute înainte de masă și la 5 minute după masă. S-a demonstrat că vei mânca mai puțin cu până la 50%.

 

Dacă vei mânca ciocolată neagră pe parcursul zilei pofta de dulce și sărat, ți se va reduce considerabil.

Nu e recomandat să renunți la dulciuri atunci când vrei să slăbești, ci să ai grijă să le alegi pe cele mai rafinate și cele care conțin zaharuri benefice pentru sănătatea ta. In același timp, dacă știi că nu te poți abține de la dulciuri, consumă-le la micul dejun, mai ales ciocolata neagră, astfel vei avea timp să elimini caloriile consumate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s