Business| Howard Schultz, Președintele Executiv Al Starbucks, A Anunțat Că Se Retrage Din Această Funcție

gKcVG5x2-1024-1024

 

Howard Schultz, președintele executiv al Starbucks a anunțat că se va regtrage din această funcție, după 36 de ani în care a gestionat expansiunea companiei de la singură cafenea la un lanț de peste 28.000 de cafenele în toată lumea, inflormează presa internațională.

 

Howard Schultz, care va rămâne Președintele Emerit al companiei, după retragerea sa, a admis, faptul că, nu exclude posibilitatea unei candidaturi la președinția Statelor Unite. ,,Intenționez să mă gândesc la o serie de opțiuni care ar putea include o funcție publică, dar sunt departe de a fi luat o decizie în legătură cu viitorul”, a declarat Howard Schultz, potrivit postului CNBC.

Șeful Starbucks a fost, în mod frecvent, menționat ca un potrnțial candidat în 2020 la președinția SUA, din partea Partidului Democrat și a devenit tot mai implicat în discuțiile pe teme politice, inclusiv  criticându-l pe președintele Donald Trump, despre care a afirmat că este ,,președintele care creează episodic haos, în fiecare zi”.

După retragerea lui Howard Schultz, efectiv din data de 26 iunie, conducerea companiei Starbucks va fi preluată de către Myron E.Ullman, fost președinte și director al L.C.Penney, care a fost numit președinte, în timp ce Mellody Hobs, anterior președinte și director al firmei Ariel Investmednts, va avea funcția de vicepreședinte.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s