MEDICAL JOURNAL| ASSMB: data de începere a înscrierilor în programul ,,FIV – O Șansă Pentru Cuplurile Infertile”, decalată pe 14 iunie

shutterstock_329740979-998x666

 

Data de începere a înscrierilor în programul ,,FIV – O Șansă Pentru Cuplurile Infertile”, se decalează de pe 4 iunie pe 14 iunie, ca urmare a implementării, începând cu 25 mai, a legislației privind datele cu caracter personal, se precizează într-un anunț postat vineri pe site-ul Administrației Spitalelor și Serviviilor Medicale București (ASSMB).

 

,,Etapa de selecție publică a farmaciilor și unităților sanitare specializate în fertilizarea în vitro, organizată de către emitentul de vouchere, va avea loc în perioada 4-8 iunie 2018. În perioada 8-14 iunie se vor analiza și valida dosarele depuse de către participanții la selecție”, precizează  anunțul.

 

Consiliul General al Capitalei a adoptat, în martie, un proiect de hotărâre pricind acordarea a 13,800 de lei, cuplurilor infertile pentru proceduri de fertilizare în vitro.

În hotărârea adoptată pe, 28 martie ,  se arată că bugetul multianual al programului va fi de 13,800,000 de lei pentru perioada iunie 2018- decembrie 2019, pentru un număr estimat de 1,000 de beneficiare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s