Business| McLaren Va Deschide Un Nou Centru Tehnologic In Yorkshire

large-9183-mclarenautomotivegetsthekeytoitsnewmclarencompositestechnologycentreinyorkshire

 

Compania McLaren va deschide un centru dedicat producției de materiale compozite pentru gama de mașini sport și supercar-uri. Prima parte a investiției de 50 milioane lire sterline este gata, clădirea care va găzdui centrul fiind predată constructorului britanic.

Piesele finale vor fi livrate fabricii McLaren, din Surrey. Cheile noi clădirii au fost primite de Ruth Nic Aoidh, Director Executiv McLaren. Noua unitate va crea aproximativ  200 de locuri de muncă.

Fibra de carbon face parte din ADN-ul McLaren, compania introducând primul șașiu din fibră de carbon, în Formula 1,  încă din 1981. Iar de atunci, nicio mașină de stradă, supercar sau mașina de competiție nu a fost privată de acest material. Echipa clădirii va dura âteva luni, aici urmând a fi instalată și o presă de mari dimensiuni produsă în Germania.

La eveniment,a fost expusă și  colecția McLaren de modele sport și supercar-uri. Fiind afișat inclusiv modelul Senna produs în serie limitată de doar 500 de exemplare, serie deja epuizată.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s