Royal| Meghan Markle, Forțată De Regină Să Ia Lecții De Etichetă Regală, După Ce A Încălcat Protocolul

180528-prince-harry-meghan-markle-boring-honeymoon-feature

 

Chiar dacă la prima sa apariție publică, în calitate de Ducesă, Meghan a arătat ireproșabil, Regina Elisabeta i-a cerut să ia lecții de ,,etichetă regală”, și să învețe cum ar trebui să fie o Ducesă.

Regina Elisabeta a decis ca, soția neputului ei, Prințul Harry, să urmeze ,,un curs de formare”, timp de șase luni, ca aceasta să se ,,comporte corespunzător unui membru din familia regală”. Suverana britanică a ales ca cea care se va ocupa de cursul Ducesei de Sussex, să fie unul dintre angajații săi de top, Samantha Cohen, care, deja, s-a mutat la Palatul Kensington, pentru a fi mai aproape de Meghan, și pentru a o instrui, relatează portalul PureWow.

In următoarele șase luni, fosta actriță, se va pregăti intens să devină o adevărată Ducesă,  mai ales că, încă, de la anunțarea logodnei cu Prințul Harry, aceasta a încălcat câteva reguli stricte de protocol. În urma acestora, Regina Elisabeta, vrea să se asigure că, aceste greșeli nu se vor mai repeta, iar, dacă până acum, Meghan Markle nu a mai purtat dresuri în aparițiile ei, imediat după nuntă, acest mic detaliu vestimentar nu i-a mai scăpat.

Samanta Cohen, cea care îi va oferi ,,lecțiile de etichetă”, are 49 de ani,  este poreclită ,,Samantha the Panther” și lucrează pentru Regina Elisabeta de 17 ani, fiindu-i secretar și asistent personal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s