Born 2B Famous|Soții Obama Se Lansează În Producția De Televiziune Și Vor Realiza Pentru Netflix Seriale, Filme Și Documentare

obama-and-michelle

 

 

Fostul președinte american Barack Obama și soția sa, Michelle Obama, au încheiat un acord, cu platforma de streaming Netflix, pentru a produce seriale, filme și documentare, potrivit unui comunicat al companiei.

Netflix nu a oferit detalii despre viitoarele proiecte ale fostului cuplu prezidențial, dar a indicat, faptul că, ar putea fi vorba de o serie de sezbateri, reality show-uri, seriale, filme documentare și lungmetraje de ficțiune.

Soții Obama vor produce conținuturile, prin intermeiul companiei Higher Ground Producțions, pe care au înființat-o în acest scop.

,,Sperăm să cultivăm și să ajutăm să se afirme vocile talentelor, surse de creativitated și de inspirație care promit mai multă compasiune și înțelegere între semeni”, a declarat Barack Obama, potrivit aceluiași comunicat.

Tranzacția constituie o modalitate foarte bună de promovare pentru compania Netflix, care vrea să se poziționeze ca destinație naturală a creatorilor de conținuturi și nu ezită să aloce sume colosale, în acest sens. Până în prezent, nu a fost făcută publică valoarea tranzacției, însă, presa de specialitate o compară cu alte două operațiuni majore, recente, ale companiei. Platforma a reușit să îi atragă pe producătorii de succes Ryan Murphy (,,Gle”, ,,The People vs O.J.Simpson”), căruia i-a oferit un cec în valoare de 300 de milioane de dolari, pentru cinci ani, și Shonda Rhimes (,,Scandal”, ,,Greys Anatomy”, ,,How to Get Away with  Murder”), care a primit suma de 100 de milioane de dolari pentru patru ani.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s