Royal|Fotografia Alb – Negru Care A Cucerit O Lume Întreagă

3

 

 

Alexi Lubomirski, fotograful care a realizat imaginile oficiale la cea mai așteptată nuntă a anului 2018, cea dintre actrița americană Meghan Markle și Prințul Harry, a dezvăluit, faptul că, a avut la dispoziție doar trei minute, pentru una dintre cele trei fotografii oficiale de la nunta cuplului regal. Acesta a declarat că, fotografia alb-negru, pe scările castelului Windsor, a fost un instantaneu neașteptat. Cei doi erau obosiți și s-au așezat pe trepte, pentru un moment de respiro.

,,Am mers la castel și am avut cam trei minute și jumătate pentru câteva fotografii, totul a fost contratimp. A fost unul, dintre acele momente magice, ale unui fotograf, când s-a întâmplat perfect. Le-am spus: ,,Înainte să intrați în castel, așezați-vă pe trepte. În acel moment, Megan a alunecat, pur și simplu, ușurată pe scări, între picioarele soțului ei, a fost un moment în care au început să râdă efectiv, erau atât de obosiți și se gândeau că totul s-a terminat, că se pot relaxa. A fost unul dintre acele momente frumoase”.

 

Alegerea lui Harry și Meghan, cu privire la aceste imagini oficiale, este apreciată drept o nouă etapă în ,,revoluția regală” comparativ cu celelalte portrete din trecut, precizează Daily Mail.

 

,,A fost o onoare incredibilă, și un privilegiu să pot documenta această frumoasă călătorie despre dragoste, speranță și familie. A fost un capitol frumos în cariera și viața mea, pe care nu-l voi uita niciodată”, a mai declarat fotograful.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s