OMORFFI SPORT| Zinedine Zidane – E un Moment Istoric, Să Câștigi De Trei Ori La Rând

Champions League Final - Real Madrid v Liverpool
Soccer Football – Champions League Final – Real Madrid v Liverpool – NSC Olympic Stadium, Kiev, Ukraine – May 26, 2018 Real Madrid celebrate with the trophy after winning the Champions League REUTERS/Kai Pfaffenbach

 

 

Antrenorul Zinedine Zidane, care a câștigat cu echipa Real Madrid al treilea consecutiv, din Liga Campionilor, după finala cu Liverpool, de la Kiev, a subliniat performanța reușită de fotbaliștii săi, pe care nimeni nu o credea realizabilă.

,,Seara asta este un moment istoric. Să câștigi de trei ori la rând. E o nebunie să trăiești așa ceva. Chiar dacă am crezut în asta, ne-am gândit la asta, când munceam intens. Cu o echipă ca asta, poți ajunge departe, dar să câștigi de trei ori, e o nebunie. Trebuie  să profităm de acest moment, să ne gândim la ce au realizat acești jucători împreună”, a declarat Zidane, după meci.

Antrenorul francez a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii înainte de finală: ,,Le-am spus că trebuie să trăim, pe deplin acest moment, pentru că așa ceva nu se va mai repeda niciodată. Am trecut, deja, prin multe lucruri, mâine vom trăi alte lucruri, dar acest moment nu va mai fi și au trait cu acest gând în fiecare moment al jocului”.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s