Born 2B Famous| Cartea De Memorii A Lui Michelle Obama, ,,Becoming”, Va Fi Lansată La Nivel Mondial Pe 13 Noiembrie

Books-Michelle Obama
This cover image released by Crown Publishing Group shows “Becoming,” by Michelle Obama, which comes out Nov. 13. (Crown Publishing Group via AP)

 

 

 

 

Cartea de memorii a lui Michele Obama, ,,Becoming”, va fi lansată, la nivel mondial, pe 13 noiembrie, a anunțat, joi, editura Fayard, care deține drepturile de autor ale cărții fostei Prime Doamne a Statelor Unite, pentru lumea francofonă.

,,Cartea lui Michelle Obama, <Becoming>, va fi publicată în Franța, în format tipărit și digital, de către editura Fayard.  De asemenea, ea va apărea în 25 de limbi la nivel mondial”, a precizat editorul, într-un comunicat de presă, preluat de toate agențiile de media internaționale.

 

Michelle Obama a dezvăluit, deja, pe contul său de pe rețeaua de socializare Instagram, coperta cărții – aceeși în toate țările – care reproduce o fotografie care i-a fost făcută, în acest an, la Washinton, de către celebrul fotograf Miller Mobley, asistat de către Meredith Koop, Carl Ray și Yene Damtew. Fotografia o înfățișează pe fosta Primă Doamnă  zâmbind, cu capul sprijinit în mâna dreaptă, îmbrăcată într-un top de culoare albă.

,,Procesul scrierii acestei cărți a fost unul extrem de important și de revelator pentru mine. Pe măsură ce pregătesc apariția Becoming, pentru această toamnă, sper să vă gândiți la propria poveste și am încredere că ea vă va ajuta să deveniți cine vreți să fiți. Povestea voastră este cel mai prețios bun pe care îl aveți și va fi întotdeauna” a scris Michele Obama, în mesajul în care însoțește poza.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s