Beauty Business|Cate Blanchett A Devenit Primul Ambasador Global Al Gamelor De Produse De Înfrumusețare Ale Brandului De Lux Armani

cate-blanchett-new-york-times-style-magazine-social 

 

 

Actrița în vârstă de 49 de ani va apărea în campaniile de prmovare globale pentru parfumuri, produse de îngrijire a pielii și de machiaj ale companiei Armani.

Din anul 2013, Cate Blanchett prmovează parfumurile Si, dar, de acum înainte, va apărea și în campaniile pentru produse cosmetice și de machiaj, compania dorind să se adreseze, astfel, unor grupe de vârstă diverse.

Giorgio Armani a declarat, faptul că, Cate Blachett, reprezită idealul femeii Armani: ,,Luminoasă și sofisticată, eleganța sa naturală și frumusețea unică sunt izbitoare. Sunt fericit să aprofundăm lunga noastră relație”

Din ce în ce mai multe branduri de modă și frumusețe apelează la modele de vârste variate, un exemplu, în acest sens, fiind Lancome, care, la începutul acestui an a reangajat-o pe Isabella Rosselini, în vârstă de 62 de ani, pentru campanai de promovare a cremei Renergie Multi-Glow. Brandul de lux o concediasă pe Isabella Rosselini, la câteva zile, după ce aceasta a împlinit vârsta de 42 de ani, fiind considerată, la momentul respectiv ,,prea bătrână”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s