OMORFFI SPORT| Roland Garros- Simona Halep ,,Sunt Mai Bună Decât Anul Trecut Și Mai Puternică”

MDMwMzg5OWY4ZTU3ZjMzZjBkMTZiZmY2MzgwYjRj.thumb

 

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep, numărul unu mondial, principala favorită la Roland Garros, a declarat, citată de către publicația L’Equipe, că se simte o sucătoare mai bună ca anult trecut pe zgura pariziană, când a fost învinsă de Jelena Ostapenko, și are un mental mult mai bun.

,,Cred că sunt o jucătoare mai bună decât anul trecut. Sunt mai puternică mental. Am muncit mult și am progresat. Vreau doar să mă concentrez pe ce am de făcut și să devin mai bună. Rezultatele vin dacă eu progresez”, a declarat Simona Halep, la Roland Garros.

De asemenea, Simona Halep a declarat că se așteaptă ca fiecare meci să fie dificil, inclusiv cel de debut, și nu se gândește încă la titlu: ,,Știu că fiecare meci va fi foarte dificil. Este un Grand Slam, și aici sunt cele mai bune. Nu mă gândesc doar la primul meu meci, care va fi foarte dificil. Nici nu m-am uitat pe tablou, știu doar numele primei mele adversare, Alison Riske. Voi vedea zi după zi. Anul trecut nu am avut prea multe puncte de apărat, și e un pic diferit. Anul acesta, am și această presiune, dar nu vreau să mă concentrez pe lucrul astă. Am încredere mai mare anul acesta, pentru că am reușit un rezultat mare anul trecut. Asta nu înseamnă că voi face la fel sau mai mult”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s