Royal Wedding| Primele Fotografii De La Nunta Regală Au Fost Publicate De Palatul Kensington

 

 

Palatul Kensington a făcut publice trei fotografii oficiale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, inclusiv tradiționalul portret de familie.

1

 

 

Prințul Harry și fosta actriță americană Meghan Markle, deveniți după căsătorie Ducele și Ducesa de Sussex, au dat publicității trei fotografii, realizate imediat după terminarea ceremoniei fastuoase de la Capela St. George.

 

Imaginile au fost surprinse în salonul The Green Drawing Room, a Castelului Windsor, de către fotograful Alexi Lobomirski, același care a realizat și portretele prin care publul regal și-a anunțat logodna.

 

Reprezentanții familiei regale britanice au transmis și un mesaj: ,,Ducele și Ducesa de Sussex doresc să le mulțumească tuturor celor care le-au fost alături în ziua nunții. Se simt foarte norocoși că au avut posibilitatea să împărtășească bucuria lor cu toți care s-au adunat în Windsor, dar și cu cei care au urmărit din fața televizorului ceremonia”.

1

 

În prima fotografie, mirii apar alături de Ducesa de Cornwall, Prințul de Wales, Ducele de Ediburgh, Regina Elisabeta, Doria Rogland (mama miresei), Ducele și Ducesa de Cambridge și copiii lor, Prințul Georghe și Prințesa Charlote, precum și de ceilalți micuți care au fost cavaleri și domnișoare de onoare la nunta regală. Regina a -II-a a Marii Britanii, în vârstă de 92 de ani, zâmbește în acest portret de familie, fiind în contrast cu atitudinea extrem de serioasî, pe care a adoptat-o în timpul ceremoniei.

 

O a doua imagine îi înfățișează pe Ducii de Sussex zâmbind larg alături de copiii din alaiul miresei.

2

 

 

Iar a treia fotografie este un portret alb negru al cuplului, surprins pe scările Castelului Windsor.

3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s