OMORFFI SPORT| Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Adrian Mutu, a declarat într-o conferință de presă, că Dinamo, este o formație care îți poate da ,,4 goluri în 30 de minute”

BUCURESTI - MAI - INTALNIRE - ADRIAN MUTU-CARMEN DAN
Managerul general al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Adrian Mutu, soseste miercuri 9 August 2017, la sediului ministerului Afacerilor Interne si Administratiei din Capitala, pentru a participa la intalnirea cu ministrul Carmen Dan, privind situatia stadionului din soseaua Stefan cel Mare. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

 

 

,,Noi suntem obligați să jucăm la victorie cu Dinamo și sperăm să iasă bine pentru noi. Voi încerca să îmi fac jocul meu și să anihilez jocul lui Dinamo. Bratu are și o dorință mai mare de a ataca decât a avut Miriuță. Dinamo evoluează cu dezinvontură, nu mai are nimic de pierdut. E o echipă care dacă nu te prezinți bine și nu ești concentrat îți dă patru goluri în 30 de minute, așa cum a făcut și cu Chiajna. Dinamo nu e numai o echipă de atac foarte puternic, dar e o echipă echilibrată cu multă calitate. Ei marchează multe goluri, însă pentru noi e important să nu primim niciunul. Dacă reușim să blocăm o echipă ca Dinamo, atunci acest lucru ne-ar da încredere pe viitor și ar arăta că merităm să ne salvăm”, a declarat Adrian Mutu.

 

,,Plecăm cu șansa a doua, dar sperăm într-un rezultat pozitiv, pentru că orice punct ne e de folos. Trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct. Am probleme de lot, normal, pentru că în afară de accidentați am și suspendați. Dar suntem 18, aștia care suntem mergem înainte”, a mai adăugat Mutu.

 

De asemenea, Adrian Mutu susține că meciul cu Dinamo, este unul special pentru el. ,,Este un meci special cu Dinamo pentru mine. Am fost director general al acestui club și am ajutat la formarea acestei echipe. Jucând contra echipei Dinamo e un meci pe care îl simt mai mult decât pe celelalte. Știu ce mă așteaptă pentru că știu că acolo sunt jucători valoroși. Dinamo e cea mai în formă echipă din play-out, joacă cel mai bine și au cele mai multe victorii”, a menționat antrenorul.

 

Întrebat dacă va continua în sezonul viitor la FC Voluntari, Adrian Mutu a răspuns: ,,Acum mă gândesc doar să ne salvăm. Ce fac eu din vară depinde foarte mult dacă e vorba de Liga a II-a sau Liga I. Acest lucru contează și pentru club, și pentru mine, pentru toată lumea”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s