Royal Wedding|Lady Kitty Spencer,Nepoata Prințesei Diana A Atras Toate Privirile La Nunta Regala. Tânăra A Impresionat Prin Eleganță Și Asemănarea Izbitoare Cu Mătușa Ei

rs_634x1024-180519032331-634-Lady-Kitty-Spencer-Royal-Wedding-J1R-051918

 

 

Lady Kitty Spencer, una dintre fiicele Contelui Charles Spencer, fratele mai mic al Prințelei Diana, a avut o apariție încântătoare la nunta regală. Ea a arătat senzațional, într-o rochie verde – smarald,cu imprimeuri florale, semnată de către casa de modă italiană Dolce&Gabbana, și accesorizată cu o poșetă și pantofi portocalii și, bineînțeles, cu o pălărie realizată în aceeași culoare, de Philip Treacy.

lady-spencer-1509573801

 

Lady Kitty Spencer a uimit, pe toată lumea, prin asemănarea cu Prințesa Diana. Verișoara Prinților Harry și Wiliam, în vârstă de 27 de ani, este un top-model renumit în industria modei, până în prezent Kitty a defilat pe cele mai mari podiumuri de modă internaționale și a apărut în cea mai recentă campanie publicitară a casei de modă Dolce & Gabbana.

Lady Kitty Spencer Dolce Gabbana Milan Fashion Week

 

 

 

Tânăra a venit la nuntă în compania surorii ei, Lady Eliza, a fratelui Louis și a mamei sale modelul britanic Victoria Aitken, care a purtat o rochie vibrantă verde lime și o pălărie neagră.

 

untitled4545

 

Kitty Spencer avea doar 6 ani la moartea Prințesei Diana. Tatăl ei, Charles Spencer (53 de ani) al IX-lea Conte Spencer, este căsătorit cu Victoria Aitken (52 de ani). Prințesa Diana, mai are două surori, care au fost și ele prezente la nuntă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s