Wellnes| Masajul Pentru Armonizarea Corporală Versus Masaj Clasic

massage

 

Rolul masajului pentru armonizarea corporală este acela de modelare. Procesul de modelare începe la nivel fizic și continuă cu influențe pozitive asupra psihicului. Foarte important în acest procedeu este și starea interioară a persoanei care solicită acest tip de masaj. Concentrarea masajului și a puterii mentale asupra procesului de modelare va induce apariția mai rapidă a rezultatelor pozitive.

De asemenea, această procedură vizează în măsură egală armonizarea structurii fizice și psihice. Pornind de la ideea fundamentală că frumusețea feminină nu constă doar în aspectul exterior, masajul ajută o femeie să devină conștientă de propriul său corp, de strălucirea sa și de relația pe care o are cu propria sa ființă.

Masajul de înfrumusețare pentru femei are la bază mai multe procese. De exemplu, masajul cu preparate externe urmărește parcurgerea mai multor procese: de la procesul de hrănire a pielii și a țesuturilor din zona masată, până la cel de accelerare a eliminării țesutului adipos în exces sau al destinderii globale cu ajutorul unor esențe aromate care sunt preluate de circulația sanguină periferică.

Masajul de înfrumusețare trebuie efectuat foarte atent, așa încât să satisfacă chiar anumite necesități senzitive ale femeii, cu scopul de a o ajuta să-și clarifice, să-și rafineze percepțiile globale asupra corpului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s