News|Burrito și Tortilla, Printre Preferințele Culinare Ale Românilor Anul Acesta, Conform Reprezentanților Foodpanda.ro

DVoYxfLU0AAuZpB

 

 

Bucătăria sud – americană, mâncarea libaneză și sandwich-urile cu ingrediente proaspete, prind tot mai mult în preferințele românilor și vor defini tendințele culinare ale anului 2018, potrivit  reprezentanților platformei culinare de comenzi de mâncare foodpanda.ro

,,Urmărim că atenție preferințele românilor, în ceea ce privește bucătăriile internaționale. După ce, în ultimul an, am fost surprinși de creșterea apetitului românilor pentru mâncarea libaneză, o altă tendință pe care o constatăm la clienții noștri estee aceea de a comanda mâncarea proaspătă, sandwich-uri cu ingrediente cât mai fresh. Anul acesta, ne așteptăm ca preparatele din bucătăria sud-americană, precum burrito, chili cu carne sau tortilla, să aibă cea mai puternice urcare în topul preferințelor culinare, fiind o bucătărie răspândită și apreciată la nivel mondial”, a declarat Radu Bălăceanu, country manager, foodpanda România.

De asemenea, conform estimărilor foodpanda.ro, cele mai multe restaurante care vor fi listate pe platformă, în anul 2018, vor avea specific italian, urmate de cele cu preparate din bucătăria americană (celebrii burgeri, respectiv coaste) și bucătăria chinezească. Clasamentul este completat de restaurantele cu specific tradițional românesc, și de cele cu bucătăria sud-americană, în creștere considerabilă față de anii anteriori.

Foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând în prezent cu peste 440 de restaurante din București, Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Sibiu, Galți și Buzău.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s