CONDUCEREA FC DINAMO BUCUREȘTI A COOPTAT ÎN ACȚIONARIAT ASOCIAȚIA SUPORTERILOR ,,PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN”

 

IMG_20170501_220734

 

Conducerea clubului de fotbal FC DINAMO BUCUREȘTI a anunțat, joi, într-un comunicat de presă, publicat pe site-ul oficial, faptul că, a cooptat în rândul acționarilor Asociația Suporterilor ,,Peluza Cătălin Hîldan”, fanii urmând să aibă și un reprezentant în Consiliul de Administrație.

,,FC DINAMO BUCUREȘTI anunță că a cooptat în rândul acționarilor ,,Asociația Peluza Cătălin Hîldan”, oferind noului acționar și unul dintre cele cinci locuri în Consiliul de Administrație al clubului. Astfel, implicarea suporterilor va fi, din acest moment, una directă în viața administrativă și decizională a societății. Am apreciat foarte mult că, spre deosebire de alte situații, cei de la ,,Asociația Peluza Cătălin Hîldan” au fost adepții principiului fapte și nu vorbe. Ei sunt cei care au ținut viu spiritul lui Dinamo, prin coregrafii, prin atașamentul necondiționat pentru club în ultima vreme, indiferent de rezultate. Dinamo datorează acestor suporteri identitatea și experiența sa”, se precizează în comunicat.

 

Oficialii dinamoviști anunță, totodată, faptul că, gruparea din Stefan cel Mare, va di organizată după modelul ,,socios” al cluburilor mari din Europa. ,,Acesta este doar primul pas, dintr-un proiect extrem de serior, filtrat până la ultimele detalii, cu o foaie de parcurs care va face ca, în câțiva ani, Dinamo să fie un club modern, organizat după modelul socios, asemenea marilor cluburi ale Europei. Mai multe detalii despre seriozitatea acestui proiect veți primi, în viitorul apropiat, chiar de la ,,Asociația Peluza Cătălin Hîldan”. Îi invităm pe dinamoviști să strângă rândurile, ușa lui Dinamo fiind deschisă pentru toți! Doar uniți putem scrie istorie”, se mai menționează în comunicat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s