Dominico Dolce și Stefano Gabbana: ,,Odată Cu Moartea Noastră Se Va Închide Și Dolce & Gabbana

Dolce-Gabbana-CNN-Interview

 

Dominico Dolce și Stefano Gabbana, creatorii mărcii ,,Dolce & Gabbana”, nu intenționează să își vândă casa de modă, subliniind faptul că, după moartea lor nimeni nu îi va înlocui, conform declarațiilor făcute, pentru cotidianul ,,Il Corriere della Sera”.

,,Odată cu moartea noastră se va închide și D&G. Nu vreau ca un designer japonez să înceapă să deseneze pentru Dolce&Gabbana”,  a afirmat Stefano Gabbana. De asemenea, Dominico Dolce, a precizat, faptul că ,,a refuzat orice ofertă de cumpărare” a mărcii. ,,Poți avea atât de mulți bani, dar dacă nu ești liber, ce faci? Nu mergi la cimitir cu un sicriu plin de bani”, a mai adăugat acesta. În privința banilor, ,,nu am timp să-i cheltui. Sunt mereu ocupat cu munca. Îmi este indiferent dacă devin bogat, obiectivul meu este să am succes”, a completat Stefano Gabbana.

Cei doi au mai explicat, faptul că, sunt apropiați, chiar dacă nu mai formează un cuplu. ,,Astăzi, ceea ce este al meu este și al lui, și invers…Partenerii noștri o știu: dacă îți convine asta, este bine, dacă nu, este același lucru”, a afirmat Domenico Dolce.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s