Decalogul Perfecțiunii

cd2238f141b4533bb86f4ddc9b3eea1e

Site-urile de specialitate au reunit în câteva puncte dorințe arzătoare ale masculilor în ceea ce le privește pe femei.

Iată zece dintre trăsăturile care i-ar convinge pe aceștia că femeia de lângă ei este cea care le va rămâne alături pentru totdeauna.

  1. Femeia mulțumită de sine – Bărbatul nu caută o femeie perfectă la trup, ci una care să se simtă bine în pielea ei, cochetă, îngrijită și îmbrăcată atrăgător.
  2. Femeia încrezătoare în propriile forțe – Nimic nu atrage mai mult decât o femeie care emană siguranță și de încredere în sine. Desigul, aceasta nu trebuie să cadă în păcatul aroganței, ci doar să știe ce vrea.
  3. Femeia capabilă – Orice bărbat dorește să fie cocoșul în casă însă el vrea să știe că, la nivel, se poate baza pe partenera sa, că aceasta poate prelua controlul și rezolvă o problemă.
  4. Femeia care te pune în valoare – Este important pentru un bărbat ca partenera sa să-l pună într-o lumină bună în public, să își manifeste aprecierea și să-l laude.
  5. Femeia independentă – Bărbații detestă femeile slabe, care se agață practic de ei. Ei preferă în schimb femeile independente, care pot funcționa cu succes în afara relației de cuplu. O femeie care își face timp pentru ea și preocupările sale, îi oferă și soțului o necesară libertate de mișcare, un spațiu privat, astfel încât să nu se simtă sufocat.
  6. Femeia dorită – O femeie cochetă, care păsește plină de încrede într-o încăpere și are o conversație plăcută și inteligentă va fi cu atât mai plăcută bărbatului său, cu cât aceasta citește interes în privirile celorlalți.
  7. Femeia dezlănțuită – Bărbații iubesc femeile care știu să-și lase inhibițiile la ușa dormitorului și care sunt capabile chiar să preia inițiativa în domeniul sexual.
  8. Femeia hotărâtă – O femeie aiurită, care se apucă de tot felul de proiecte și apoi se plictisește, nu inspiră încredere și nu va fi luată foarte în serios. Bărbatul respectă determinare, chiar dacă preocuparea în sine nu i se pare importantă.
  9. Femeia fericită – Este vorba de acea persoană optimistă, care vede partea plină a paharului și are umor. Mare parte din viața unui cuplu se petrece în afara așternutului, iar bărbatul este fericit dacă acasă îl așteaptă o atmosferă reflaxată, o conversație veselă la cină, fără certuri, văicăreli sau bârfe răutăcioase.
  10. Femeia care te face mai bun – Bărbații apreciază o persoană capabilă să-i asculte, să ofere o părere constructivă sau doar o vorbă bună. O astfel de atitudine naște respect în sufletul bărbatului, care va învăța astfel să se bazeze pe partenera sa, sentiment ce durează incomparabil mai mult decât frumusețea ori atracția sexuală.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s