Casa Regală Britanică A Trimis 600 De Invitații La Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

 

Invitations for Britain's Prince Harry and Meghan Markle's wedding in Windsor Castle in May, are seen after they have been printed at the workshop of Barnard and Westwood in London
Invitations for Britain’s Prince Harry and Meghan Markle’s wedding in Windsor Castle in May, are seen after they have been printed at the workshop of Barnard and Westwood in London, March 22, 2018. Victoria Jones/Pool via Reuters

 

Casa Regală Britanică a anunțat, joi, faptul că a trimis 600 de invitații la nunta prințului Harry cu logodnica sa, fosta actriță americană Meghan Markle.

Invitațiile au fost făcute în numele Prințului Charles, tatăl lui Harry, pentru participarea la serviciul religios, care va avea loc în data de 19 mai la Capela St. George a Castelului Windsor, urmat de o recepție gazduită de Regina Elisabeta a II-a. ,,Seara aproximativ 200 de invitați sunt așteptați să participe la recepția de la Frogmore House, oferită de Prințul de Walles (Prințul Charles)”, a precizat, pe contul de Twitter, Palatul Kensington, care îi reprezintă pe Harry și Meghan.

De asemenea, Palatul Kensington a postat o fotografie , în care pot fi observate mai multe invitații, purtând emblema imprimată în aur a Prințului de Wales, formată din trei pene, precum și spațiul gol în care va fi trecut numele fiecăruia dintre cei 600 de invitați care vor participa.

Invitațiile specifică că ținuta obligatorie pentru evenimente: ,,Uniformă, frac, costum, iar pentru femei rochie de zi cu pălarie”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s