Administrația Națională De Meteorologie A Emis O Informare Meteorologică Cod Portocaliu Pentru Vreme Deosebit De Rece, Ninsori Moderate Cantitativ Și Polei

9575781a42d82ae348517ea25ebb148d

 

În intervalul 21 martie, ora 14 – 22 martie, ora 15, vremea se menține deosebit de rece, cu valori termice cu peste 10 grade mai scăzute decât mediile climatologice ale perioadei în cea mai mare parte a țării.

În după – amiaza și seara zilei de miercuri (21 martie), se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare cu depunere de strat de zăpadă pe arii mai extinse în centrul si sud estul țării, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură. În prima parte a zilei de joi (22 martie) în sud-vestul și sudul extrem al teritoriului aria ninsorilor se va extinde, iar vântul va fi în intensificare.

La începutul intervalului, în sudul Munteniei și în Dobrogea vor fi și precipitații mixte, favorizând formarea de polei și ghețuș.

In funcție de evoluție și intensitatea fenomenelor meterologice, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s