Simona Halep S-a Calificat În Semifinalele Turneului de la Indian Wells

MDMwMzg5OWY4ZTU3ZjMzZjBkMTZiZmY2MzgwYjRj.thumb

 

 

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells, California, dotat cu premii totale în valoare de 7.972.535 dolari, miercuri, după ce a învins-o pe croata Petra Martic, cu 6/4, 6/7, 6/3.

 

Simona Halep a făcut un prim set excelent, cu puține erori. Românca a început cu un break, s-a desprins la 2/0, iar apoi fiecare jucătoare și-a câștigat serviciul, astfel că Simona Halep s-a impus cu 6/4.

 

În actul secund, Simona Halep a greșit mai mult și în consecință Martic s-a detașat repede la 3/0, iar apoi a condus cu 4/1 și 5/2. Halep a avut o revenire remarcabilă și a reușit să egaleze, 5/5, setul a ajuns în tibreak, unde croata a avut din nou 5/2, dar Simona Halep a reușit egalarea, 5/5. Simona a greșit o minge simplă iar adversara a fructificat minge de set, restabilind egalitatea la seturi.

În decisiv, Simona Halep a câștigat primul game, dar a irosit mai multe oportunități de a prelua controlul jocului și scorul a devenit 3/1 pentru Martic. Simona Halep a reușit să se calmeze, să își regăsească echilibrul și a continuat să lupte, iar rezultatele s-au văzut prin cinci ghemuri consecutive, care i-au adus victoria cu 6/3.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s