CSU Craiova – FC Botoșani Și FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș, În Semifinalele Cupei României

xcupa-romaniei.jpg.pagespeed.ic.2yxGrryT63

 

CS Universitatea Craiova o va întâlni pe FC Botoșani, iar formația de ligă secundă FC Hermannstadt o va înfrunta pe Gaz Metan Mediaș, în semifinalele Cupei României la fotbal, potrivit tragerii la sorți efectuate, miercuri, la Casa Fotbalului.

 

Partidele se vor disputa în dublă manșă, turul fiind programat în internalul 17-19 aprilie, la Craiova, respectiv Sibiu, iar returul în perioada 8-10 mai, la Mediaș, respectiv Botoșani. Iar, finala competiției va avea loc în data de 27 mai, stadionul care o va găzdui nefiind stabilit până în prezent.

Potrivit regulamentului, în cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării. FC  Hermannstadt este singura semifinalistă care nu are instalație de nocturnă.

Pentru instalațiile mobile de nocturnă este obligatorie depunerea la FRF cu 10 zile înainte de disputarea jocului a certificatului instalației de nocturnă emis de constructor, prin care să se ateste conformitatea instalației cu prevederile art.40.10 din ROAF, precum și dovada instalării acesteia. În cazul în are începând cu faza optimilor de finală se întâlnesc echipe din categorii diferite și echipa organizatoare  nu deține instalație de nocturnă, la cererea echipei care deține această facilitate și cu acordul celeilalte echipe, jocul se poate disputa pe terenul echipei care deține instalației de nocturnă.

Jocurile din semifinale se desfășoată după regula golurilor marcate în deplasare. În caz de rezultate identice în ambele partide, după cele 90 de minute ale jocului retur, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s