Maria Sharapova A Decis Să Întrerupă Colaborarea Cu Antrenorul Sven Groeneveld

maria-sharapova-at-the-view-studio-in-new-york-09-12-2017_1

 

 

Maria Sharapova, fost numărul unu mondial, în prezent locul 41 WTA,  a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Indian Wells, California, fiind învinsă, în două seturi (6/4, 6/4), de către Naomi Osaka.

Fiind convinsă de faptul că are nevoie de o schimbare, aceasta a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Sven Groenveld.

 

,,După 4 ani de colaborare în care au fost multe succese dar și de momente grele, aș vrea să-i multumesc lui Sven, pentru loialitatea lui incredibilă, modul exemplar în care a muncit și cel mai important, pentru prietenia care s-a format între noi și care va rezista dincolo de acest parteneriat. Am decis , de comun acord, să punem capăt colaborării, dar am fost incredibil de norocoasă să am un asemenea om în echipă în ultimii 4 ani” , a fost mesajul postat de către frumoasa rusoaică, re rețelele de socializare.

Pe parcursul cărierei sale, Sven Groeneveld le-a mai pregătit pe Monica Seles, Arantxa Sanchez Vicario, Mary Pierce, Ana Ivanovic și Caroline Wozniacki.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s