Un Nou Test Simplu Îți Poate Arăta Vârsta Reală

6-parti-ale-corpului-care-iti-dezvaluie-primele-varsta-fata

 

Cercetătorii au găsit o moleculă, în urina oamenilor, care crește în nivel odată cu vârsta biologică, care este diferențiată față de cea cronologică, întrucut oamenii îmbătrânesc la rate diferite.

 

Markerul biologic a fost denumit 8-oxoGsn și poate avertiza, cu privire la bolile și condițiile asociate cu înaintarea în vârstă, scrie Top Buzz. Studiul a fost realizat de către DR. Jian-Ping Cai, de la Centrul Național de Gerontologie, din Beijing, China. ,,Produsele secundare pe bază de oxigen, generate în timpul metabolismului, pot afecta moleculele din celule precum ADN-ul sau ARN-ul. Pe măsură ce îmbătrânim, suferim din ce în ce mai multe astfel de probleme, astfel markerii oxidării cresc în număr”, a afirmat acesta.

,,Am descoperit o creștere dependentă de vârstă în nivelul de 8-oxoGSN din urina participanților cu vârste de 21 de ani sau mai mari”, a completat doctorul. Deși nivelurile de molecule erau la fel la bărbați și la femei, erau mai ridicate la femeile aflate în menopauză, probabil cauzate de hormoni .

Studiul prezentat mai sus, a fost publicat în jurnalul Aging Neuroscience.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s