Ce Cadouri Primesc Nominalizații La Premiile Oscar 2018?

Angelina-Jolie-683x1024

 

Nimeni nu pleacă acasă cu mâinile goale de la Gala Oscarurilor! Nici măcar ghinioniștii care nu vor lua acasă mult dorita statuetă! Și asta, pentru că, premiul de consolidare pentru ei, este un cadou în valoare de 100 de mii de dolari!

 

Denumite sugestiv ,,Everyone wins at the Oscars”, punguțele realizate, an de an, de către specialiștii firmei de marketing Distinctive Assets, din Los Angeles – care pregătesc și goodie bag-urile pentru Premiile Grammy – conțin o mulțime de mici cadouri special concepute pentru actorii și actrițele nominalizate.

Ești curioasă să afli ce conține un goodie bag? Conform Page Six, vedetele nominalizate la Premiile Oscar 2018, vor primi excursii extravagante în Tnzania, Hawai sau Grecia, un tratament  facial cu aur de 24 de carate, o procedură dentară ,,de rejuvenarea gingiilor”, ședințe de sport cu un antrenor celebru de la Hollywood, un colier cu diamante, precum și o sesiune de 18 minute, care te ajută scapi de fobiile ușoare. Pe lângă aceste cadouri extravagante, goodie bag-ul conține și câteva elemente mai simple, care să completeze opulența acestor cadouri, menționate mai sus: sucuri mexicane și portocale proaspete din California.

În plus, celebritățile  nominalizate primesc și o donație în valoare de 10 mii de dolari pentru adăpostul de animale ales de ei, plus hrană pentru propiile lor animăluțe de companie.

În mod neașteptat, goodie bag-ul pe care starurile îl vor primi anul acesta, este mult mai sărac, decât cel de anul trecut. După ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2017, vedetele au plecat acasă cu o punguță în valoare de 260 de mii de dolari, care conținea o mulțime de lucruri scumpe, de la o vacanță de o săptămână la Lacul Como până la sirop de arțar organic.

 

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2018 va avea loc pe 4 martie, de la ora 1:30 – ora României – la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles și va fi transmisă, în sistem live, în țara noastră de către Digi 24 și Digi Film.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s