Meciul CSU Craiova – Dinamo A Fost Amânat Din Cauza Condițiilor Meteorologice

 

xcupa-romaniei.jpg.pagespeed.ic.2yxGrryT63

 

Ca urmare a relungirii codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute în județul Dolj, Federația Română de Fotbal, a decis reprogramare a partidei CSU Craiova – Dinamo din ,,sferturile” Cupei României.

,,Programat inițial pentru joi, 1 martie, ora 20:30, jocul  CSU Craiova – Dinamo se va disputa la o dată ce va fi anunțată ulterior. Decizia vine ca urmare a prelungirii de către Administrația Națională de Meteorologie, a codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute, până pe 2 martie, ora 20:00, inclusiv în județul Dolj”, se precizează în comunicatul postat de Federația Română de Fotbal, pe site-ul oficial.

Meciul de la Craiova este al doilea, din sferturile de finală ale Cupei României,  amânat, din cauza condițiilor meteorologice, după FC Botoșani – CSM Politehnica Iași, programat, inițial, miercuri.

În această fază a competiției, s-a jucat, deja, partida Gaz Metan Mediaș – AFC Astra, scor 1-0, iar miercuri, de la ora 18:30, are loc meciul AFC Hermannstadt – FCSB. Codul emis de către Administrația Națională de Meteorologie (A.N.M.), nu a vizat orașele-gazdă pentru aceste două jocuri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s