Cristiano Ronaldo A Devenit Primul Jucător Din Istorie Care Atinge Bariera De 100 De Goluri Marcate Pentru Un Singur Club In Liga Campionilor La Fotbal

cristiano_ronaldo_svenduto_dal_real_madrid

 

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei de fotbal Real Madrid, a devenit primul jucător din istorie, care atinge borna de 100 de goluri, pentru un singur club, în Liga Campionilor La Fotbal, grație golurilor înscrise în meciul cu PSG (3-1), din prima manșă a optimilor de finală ale competiției, despre care a afirmat că ,,este o victorie foarte importantă”. ,,Am început bine meciul, înainte de a încasa un gol. Dar este Liga Campionilor, iar Real Madrid știe asta. Clubul are experiența acestor meciuri, care se joacă pe durata a 90 de minute. Ne-am dorit mult să obținem un rezultat bun acasă și acest lucru s-a produs. Faptul că au înscris, chiar înainte de pauză a fost foarte important pentru noi, întrucât PSG, este o echipă foarte periculoasă, în special în atac, cu cei trei atacanți de care dispune”, a afirmat Ronaldo. ,,Atunci când marchezi și echipa câștigă, întotdeauna este un moment special” , a continuat Cristiano Ronaldo.

PSG A deschis scorul la Madrid, prin Adrien Robiot, dar campioana en titre a egalat în finalul primei reprize, prin Cristiano Ronaldo (în minutul 45), din penalty. Real Madrid a reușit să se desprindă pe tableta abia în finalul partidei, când au marcat Ronaldo (în minutul 83) și Marcelo (în minutul 86).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s