Liga I: Dinamo – CS Universitatea Craiova 2-2

FB_IMG_1515432170247

 

FC Dinamo București a terminat la egalitate cu CS Universitatea Craiova 2-2/(1-1), duminică seara, pe Stadionul Dinamo, din Stefan cel Mare, într-un meci din etapa a 23-a, a Ligii I de fotbal, prima din anul 2018. Craiova a condus de două ori, dar Dinamo a revenit de fiecare dată, îar în prelungiri putea obține victoria.

 

Universitatea Craiova a deschis scorul prin brazilianul Gustavo, dintr-un penalty, acordat pentru un fault al lui Mihai Popescu la Alexandru Mitriță. Însă, Dinamo a egalat în prelungirile primei reprize, prin Adam Nemec, după câteva erori ale fundașului Vladimir Screciu și ale portarului Nicolai Calancea. Universitatea a preluat din nou conducerea, în minutul 55, prin golul lui Cristian Bărbuț, dar Dinamo a egalat pe finalul meciului, prin Daniel Popa. Dan Nistor putea aduce victoria gazdelor, dar șutul său a lovit bara. Echipa alb albastră din Bănie putea primi alte două penalty-uri, în minutul 7, la un duel între Nedelcearu și Gustavo, și în minutul 61, la un duel între Nistor și Gustavo. De asemenea, Craiova a mai avut o mare ocazie, de a închide meciul cu 3-1, în minutul 58, dar Bărbuț a trimis mingea pe lângă poarta, aceasta fiind goală.

 

La Dinamo nu au putut evolua, în acest meci, noile achiziții Gabriel Torje și Antun Palic, iar portughezul Diogo Salomao a fost suspendat. Alexandru Băluță și Renato Kelic, de la Universitatea Craiova au fost și ei suspendați.

 

FC Dinamo București – CS Universitatea 2-2/(1-1)

Stadion: Ștefan cel Mare

Au marcat: Adam Nemec (45+1), Daniel Popa (85), respectiv Gustavo Di Mauro Vagenin (22-penalty), Cristian Bărbuț (55).

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitru de rezervă: Octavian Șovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suciava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (București).

Observatori: Nicolae Grigorescu (Timișoara) – CCA, Constantin Stătescu (București) – LPF.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s