Celebritățile Invitate La Premiile Grammy Își Vor Face Apariția Pe Red Carpet Cu Un Trandafir Roșu În Mână Sau Pe Haine, Iar Pe Scenă Vor Apărea Cu Un Trandafir Alb

20170312_133516

 

 

După ce la cermonia de decernare a Globurilor de Aur 2018, actrițele au purtat rochii negre, pentru a susține victimele abuzurilor sexuale și campania #MeToo, de data aceasta, actrițele s-au organizat, să apeleze și să promoveze din nou un gest simbolic comun, în susținerea aceleiași camapnii. Mai exact, celebritățile invitate la decernarea premiilor Grammy își vor face apariția cu un trandafir roșu în mână sau pe haine, iar pe scenă vor aparea cu un trandafir în mână. Albul a fost asociat, în trecut, cu lupta pentru egalitatea femeilor din Anglia, de la începutul secolului al XX-lea. Acum, participanții la Premiile Grammy, din 2018, se mobilizează pentru a purta trandafiri albi la ceremonie, ca o modalitate de a recunpaște că hărțuirea sexuală și abuzul apar în mai multe industrii, inclusiv dibertismentul.

Ceremonia Premiilor Grammy 2018, ediția cu numărul 60, va avea loc duminică, 28 ianuarie, la Madison Square Garden din New York.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s