Cate Blanchett, Elton John Și Shah Rukh Khan Au Fost Premiați La Forumul Economic Mondial de la Davos

cate-blanchett-where-go-bernadette-linklater

 

Actriția australiană Cate Blanchett, cântărețul britanic Elton John și starul bollywoodian Shah Pukh Khan au fost recompensați la Forumul Economic Mondial de la Davos, luni seara, pentru implicarea lor într-o serie de inițiative ce vizează creșterea gradului de conștientizare în rândul populației în legătură cu chestiuni care se referă la drepturile omului, informează agenția de presă Reuters.

Cate Blanchette a primit Crystal Award, pentru implicarea sa în programe de ajutoare a persoanelor care au fost nevoite să își găsească locuințele. Elton John a fost premiat pent activitatea desfășurată de fundația sa anti-SIDA. Iar, actorul Shan Rukh Khan a fost recompensat pentru promovarea drepturilor copiilor și femeilor din India.

Trofeele Crystal Awards sunt atribuite de către Forumul Economic Mondial unor artiști care determină o schimbare pozitivă în rândul societății. Acestea sunt înmânate, în cadrul unei ceremonii organizate în Davos, o mică localitate din Alpii elvețieni, unde liderii politici și economici ai lumii s-au reunit, începând de luni, la ediția din 2018, a acestui forum mondial.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s