Boris Becker: ,,Aș Fi Foarte Bucuros, Dacă Simona Halep Ar Câștiga Primul Ei Titlu De Mare Șlem. O Merită, Pentru Că Nimeni Din Top 10 Nu Mai Aleargă Atâția Kilometri Pe Teren”.

gettyimages-903159076

Datorită atitudinii de luptătoare pe care o are pe teren, Simona Halep, a câștigat respectul lui Boris Becker.  Acesta a analizat jocul sportivei din România, dezvăluind, totodată, că îi ține pumnii româncei la Australian Open.

Bors Becker, deținător a șase titluri de Mare Șlem și fost antrenor al sârbului Novak Djokovic, a vorbit la superlativ despre Halep, după victoria acesteia cu Eugenie Bouchard, s-a calificat în turul 3 al Australian Open, Becker a făcut o declarație, în calitate de expert al postului Eurosport : ,,Aș fi foarte bucuros, dacă Simona ar câștiga primul ei titlu de Mare Șlem! O merită, pentru că, nimeni din Top 10 nu mai aleargă atâția kilometri pe teren. Are o inimă curajoasă și o dorință impresionantă de a câștiga”, a declarat Boris Becker. De asemenea, acesta o apreciază și, în același timp, o susține pe Simona Halep, dar, cu toate acestea, nu credă în șansele româncei de a ridica trofeul deasupra capului. Boris Becker, nu a menționat dacă opinia sa a fost influențată de accidentarea suferită de către Simona Halep, ci s-a rezumat la a face o simplă predicție. ,,Cred că va ajunge în semifinale sau în finală, dar am îndoielile mele, în ce privește câștigarea turneului”, a mai declarat fostul mare campion, pentru Eurosport, postul de televiziune care transmite, în exclusivitate, meciurile de la Australian Open.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s