Ținutele negre purtate de vedete la Globurile de Aur 2018 vor fi scoase la licitație

Angelina-Jolie-683x1024

 

Anul acesta, la ceremonia de decernare a Globurile de Aur, majoritatea vedetelor și-au făcut apariția în ținute negre, protestând, astfel, împotriva hărțuirii sexuale și a inechității de gen de la Hollywood.

 

Cateva dintre vedetele care au participat la ceremonie, au purtat  și o insigna Time’s Up –  o organizație care vine în sprijinul persoanelor abuzate sexual. Printre membrii acesteia se numără Reese Witherspoon, Shonda Rhimes, Ashley Judd, Eva Longoria, Natalie Portman și Kerry Washinton.

Nici bărbații, prezenți la ceremonia Globurilor  de Aur, nu au rămas indiferenți, și au ales să-și arăte solidaritatea, purtând ținute all black, pe care le-au accesorizat cu insigna Time’s Up.

 

Acum, multe dintre ținutele negre, purtate de vedete, la Globurile de Aur 2018, vor fi scoase la licitație. Pe site-ul eBay for Charity, în parteneriat cu Condé Nast și Time’s Up.

 

 În cadrul licitației vor fi scoase la vânzare 39 de rochii și costume purtate de către unii dintre cei mai mari actori de la Hollywood – Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Salma Hayeks, Neil Patrick Harris, Michelle Pleiffer și Hugh Jeckman, sunt doar câțiva dintre aceștia.

 

Sumele încasate din vânzarea pieselor vestimentare vor merge către Time’s Up Legal Defense Fund, care ajută persoanele hărțuite sexual cu asistență juridică și  reprezentare în instanța. Licitația se va încheia pe 26 ianuarie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s