Nestle Lansează, Vineri, Un Nou Sortiment: KitKat Chocolatory Sublime Ruby

AAuQsQv

Veste bună pentru fanii KitKat, compania Nestle, lansează o nouă aromă – KitKat Chocolatory Sublime Ruby – în magazinele din Japonia și Coreea de Sud, vineri, și online în alte nouă țări, printre care SUA, Marea Britanie, Germania, Franța și Elveția.

Pentru noi, ceilalți, vestea bună s-a transformat, într-o veste cu adevărat neplăcută. Avem de ales, fie apelăm la un prieten care locuiește în zonele respective, fie profităm de ocazie și organizăm rapid, un city break.

Reprezentanții companiei Nestle au declarat, faptul că, noul produs oferă ,,o experiență nouă, un fel de aromă de fructe de pădure și este făcută din boabe de cacao naturale Ruby, cu o caracteristică roz”.

Ciocolata roz, a fost prezentată, pentru prima dată publicului, de către atelierul de ciocolată, Barry Callebaut, anul trecut, în luna septembrie, și este fabricată din boabe de cacao naturale Ruby.

Sublime Ruby este opera top chef-ului patiser japonez Yasumasa Takage, cel care a dezvoltat, în trecut, diverse sortimente ale celebrelor batoane.

Japonia reprezintă o alegere naturală, pentru lansarea noului sortiment, având în vedere ,,mania” acestei națiuni pentru ciocolata KitKat aromatizată, manifestată de la lansarea KitKat Green Tea Variety, în anul 2004, și până acum.

În prezent, Japonia are peste 300 de varietăți de KitKat, printre care se găsesc aromele: wasabi, floare de cireș și sushiUntitled_Fotor-06-06

Aromele ciudate, nu reprezintă singurul motiv, pentru care KitKat, are un succes uriaș în Japonia – numele ciocolatei, sună similar cu fraza ,,Kito Kato”, care se traduce, aproximativ, prin ,,a câștiga cu siguranță”.  Astfel, batoanele de ciocolată, au devenit un cadou comun, pentru studenți… un fel de ,,talisman dulce” pentru a lua examenele, sau pentru alte ocazii speciale. Păcat ca nu am știut acest lucru în facultate. Insă, cum se spune la noi în popor, niciodată nu este prea târziu.

KitKat este ciocolata de top a Japoniei, iar vânzările companiei au crescut cu 50%, din anul 2010.  Cererea imensă, pentru batoanele de ciocolată, a determinat reprezentanții brandu-ului dulce,să deschidă o nouă fabrică, tot în Japonia, numai pentru variantele aromatizate.

Noile batoane de ciocolată vor fi comercializate în magazinele tip boutique KitKat  Chocolatory, din Japonia și Coreea de Sud. De asemenea, compania Nestle,  intenționează să vândă KitKat Chocolatory Sublime Ruby în aproximativ 80 de magazine pop – up, din Japonia, în apropierea Valentine’s Day.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s