Vița Actriței Meghan Markle Se Va Schimba Radical După Căsătoria Cu Prințul Harry

Prince-Harry-Meghan-Markle-Engagement-Photos

Prințul Harry și Meghan se vor căsători pe 19 mai 2018, la Capela St. George, a Castelului Windsor. Astfel, după căsătorie frumoasei actriței îi vor fi interzise o serie de activități, care pentru o femeie obișnuită, nu par deloc ieștie din comun. Potrivit revisetei Cosmopolitan, următoarele lucruri nu vor mai face parte din viața viitoarei ducese.

Nu va avea voie să facă selfie-uri

Meghan Merkle avea un cont pe rețeaua de socializare Instagram, unde obișnuia să posteze numeroase selfie-uri, însă, viitoarei ducese, i-a fost deja interzis să își mai facă selfie-uri, aceasta fiind o regulă de bază, pentru toți membrii Familei Regale britanice. Regina Elisabeta a II-a dezaprobă, vehement, această practică, pe care o numește ,,puerilă”. În orice caz, Meghan Markle respectă, deja, această regulă. În timpul primui eveniment oficial, la care a participat, alături de Prințul Harry, un cuplu i-a cerut frumoasei actriței să facă un selfie, însă, această a refuzat politicos: ,,Nu ni se permite să facem selfie-uri”.

Nu i se va mai permite să posteze pe rețelele de socializare

Actrița din cunoscutul serial ,,Suits”, este foarte populară pe rețelele de socializare – Facebook, Instagram și Twitter – unde milioane de utilizatori îi urmăreau activitatea. Însă, viitoarea soție a Prințului Harry și-a închis, deja, toate conturile de pe platformele de socializare. Va avea voie să folosească doar contul oficial al Familiei Regale – Kensington Royale.

Nu are voie să iasă singură în public

De acum, Meghan Markle nu va mai merge pe stradă neînsoțită de agenți de pază. Aceștia au ca obligație să o supravegheze constant, de îndată ce va părăsi reședința regală.

Nu va mai putea da autografe

La fel ca regina, Kate, William și Harry, Meghan va trebuie să refuze politicos, pe oricine îi va cere să-i dea un autograf, indiferent că este vorba de o semnătură pe un obiect, sau pe părți ale corpului respectivului admirator. Teama Familiei Regale este, că astfel, cineva va putea falsifica semnăturile primite, și să le folosească împotriva acestora. Prințul Charles răspunde mereu, când i se cere un autograf: ,,Îmi pare rău, nu-mi dau voie să fac asta”. Cu toate acestea, Prințul Charles, a încălcat, acest protocol, care există de secole, pentru un băiețel sinsitrat, în anul 2010.

888888888888888888888888888888888_Fotor

Nu va mai avea voie să voteze

Viitoarea ducesă, urmează să aplice pentru obținerea cetățeniei britanice, dar, acest lucru tot nu-i va permite să-și exercite dreptul la vot, ca orice alt acetățean al Regatului Unit. Prin Constituție, membrilor Familiei Regale, nu le este permis să-și exprime opinia politică. Această regulă este valabilă chiar și pentru Regină.

Nu are voie să poarte ojă colorată, ci doar în nuanțe naturale

Kate Middleton și Regina Elisabeta, nu au fost văzute, niciodată, în public, cu unghiile date cu ojă colorată. Totul se rezumă la o regulă cât se poate de strictă. Conform tradiției britanice regale, unghiile colorate, reprezintă un semn de vulgaritate, iar doamnele și domnișoarele din Familia Regală, nu au voie să o afișeze. La evenimentele oficiale, femeile din Familia Regală vor purta, cel mult, un lac în nunațe naturale, precum ,,nude” sau ,,nuanțe de roz pal”.

Nu Va Mai Avea Voie Să Poarte Pantofi Cu Platformă

Această regulă se aplică doar în prezența Reginei Elisabeta, care nu e de acord cu acest tip de încălțăminte.

Nu i se va mai permite să poarte genți mari la evenimentele oficiale

De asemenea, Meghan Markle, care a fost văzută, adesea, în public, purtând genți de dimensiuni mari, va trebui să renunțe la aceastea, în favoarea genților foarte mici, sau a clutch-urilor. De-a lungul timpului, atat Prințesa Diana, cât și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, au optat pentru asemenea accesorii.

Nu va avea voie să stea picior peste picior în public

Din nou, aceasta este o regulă de etichetă oficială, însă, atât Kate Middleton, cât și Prințesa Diana, sau Regina Elisabeta, nu au fost văzute, niciodată, stât în poziția ,,picior peste picior”, ci în poziția numită sugestiv ,,poziția ducesei”, cu picioarele înclinate într-o parte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s