CS Universitatea Craiova – Dinamo, Cap De Afiș Al Sferturilor Cupei României

838416-alx7286

 

 

Antrenorul Devis Mangia, a declarat, joi, pentru site-ul oficial al CSU Craiova, că este fericit, pentru faptul, că partida cu FC Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României se va disputa pe noul stadio ,,Ion Oblemenco”. ,,Va fi frumos. Este un meci foarte, foarte important pentru noi și sper că va fi unul bun. Cu  Dinamo, va fi unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, dearece Cupa României este un obiectiv pentru noi. Sunt fericit că jucăm în fața propriilor suporteri acest meci cu Dinamo”, a declarat Devis Mangia. ,,Noi am avut un start destul de greu în Cupa României, față de alte echipe, care au jucat numai cu adversari din ligile inferioare. Dar, pentru noi nu este o problemă tragerea la sorți. Va fi greu, dar sper că, va fi un spectacol, iar la final noi să ne calificăm mai departe”, a mai adăăugat Devis Mangia.

 

CS Universitatea Craiova va întâlni formația FC Dinamo, în sferturile de finală ale Cupei României, potrivit tragerii la sorți, care a avut loc, joi, la Casa Fotbalului. Meciul se va desfășura într-o singură manșă, pe terenul formației CSU Craiova.

Partidele din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc în zilele de 27 februarie, 28 februarie și 1 martie, programul urmând a fi stabilit ulterior.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s