Lady Gaga A Semnat Un Contract Exclusivist Cu Caesars Entertainment Corp

lady-gaga-postpones-tour-39efb3c3-5708-4979-80fe-0f03c8fc96d8

 

Lady Gaga a semnat un contract exclusivist, pe termen lung, cu Caesar Entertainment Corp, din Las Vegas, urmând să susțină recitaluri, în diferite locuri deținute de celebra companie de divertisment, în următorii doi ani, informează Reuters.

Caesar Entertainment, deține în Las Vegas cazionouri și spații de agrement, printre care și Planet Hollywood, de-a lungul timpului, pe unii dintre cei mai bine plătiți artiști pentru a cântă în diferite locații ale sale. Elton John, Celine Dion, Britney Spears, Shania Twain și Rod Stewart, care au semnat contracte pe termen lung cu cazionurile din Las Vegas.

Seria de concerte va debuta în decembrie 2018, a anunțat, Lady Gaga.,,Este patria lui Elvis, Tony Bennett și Frank Sinatra, a Rat Pack, a lui Elton John, Judy Garland și Liza Minnelii. Este un vis de o viață al meu să cânt în Las Vegas”, a mai adăugat Lady Gaga.

Nu se știe exact ce sumpă a primit cântăreața, pentru a susține această serie de concerte, dar Britney Spears a semnat, în decembrie 2013, un contract pe doi ani în valoare de 30 milioane de dolari, iar Celine Dione a încheiat un contract pe trei ani, care s-a ridicat la 100 de milioane de dolari.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s