Pierderea În Greutate Poate Ajuta Femeile Să Își Diminueze Riscul De Dezvoltare A Cancerului De Sân Până La O Treime, Potrivit Unui Studiu Recent.

0728cin_c

 

Experții susțin că și scăderea modestă în greutate, scade semnificativ șansele de apariție a cancerului. Greutatea în exces crește riscul de apariție a cancerului de sân, având în vedere, faptul că, celulele grase produc hormoni care ajută la dezvoltarea tumorilor. Totuși, până în prezent, nu a fost clar dacă o dietă, urmată strict, conduce la diminuarea riscului de apariție a cancerului la sân. Acest lucru este explicabil, și prin faptul că, de cele mai multe ori, cancerul la sân apare în perioada postemenopauză, atunci când în organismul femeilor se produc numeroase schimbări hormonale, care pot duce la creșterea în greutate.  De asemenea, experții susțin, cu cât avem mai puțină grăsime în corpul nostru, cu atât avem un nivel mai scăzut de estrogen, fapt care, care conduce la diminuarea riscului de apariție a cancerului de sân.

Avem, încă un motiv, dacă mai era necesar, sa renunțăm la o alimentație nesănătoasă și să facem mai mult sport. Sa pierdem kilogramele în plus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s