Departamentul De Sănătate Din California Avertizează Că Oamenii Ar Trebui Să Țină Smartphone-Urile La Câțiva Metri Depărtare Pentru A Reduce Nivelul De Radiații La Care Sunt Expuși

samsungs-new-battery-technology-could-charge-smartphones-in-minutes-1400x653-1512028645_1100x513

 

 

Telefoanele mobile transmit informația prin intermediul semnalelor radio cu frecvențe joase, care ne-ar putea expune la radiații nesănătoase. Conform publicației Mail Online, cercetătorii au reușit să dovedească, faptul că, radiațiile de la telefoane sunt periculoase, în special pentru copii. ,,Ținerea telefonului în apropierea corpului a reprezentat niciodată o idee bună”, a explicat de. Devra Davis, din cadrul Environmental Health Trust. Chiar și firmele ce realizează smartphonuri, par să fie de acord cu această declarație. De exemplu, Apple, include un anunț, cu privire la expunerea la energia degajată de radiofrecvență (RF).

Aspectele sunt cu adevărat îngrijorătoare, deoarece părinții nu sunt conștienți de aceste avertismente, și nu controlează modul în care aceștia se expun la radiațiile telefoanelor. Alte studii au dovedit existența unei legături între calitatea spermei și expunerea la RF.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s