Federația Internațională De Automobilism (FIA) A Inaugurat Propriul ,,Hall Of Fame”

michael-schumacher-1

 

 

 

Federația Internațională de Automobilism (FIA) a inaugurat, luni, la Paris, propriul ,,Hall of Fame/ Galerie a Gloriilor”, în care au fost incluși toti campionii mondiali din istoria Formulei 1. Ceremonia a avut loc în prezența a 9 dintre cei 20 de campioni mondiali de Formula 1, încă în viață (dintre cei 33 care numără cel puțin un titlu): Jackie Stewart, Mario Andretti, Alain Prost, Nigel Mansell, Damon Hill, Jacques Villeneuve, Fernando Alonso, Sebastian Vettel și Nico Roseberg.

,, A venit vremea să avem acest << Hall of Fame>> și ni s-a părut logic sp începem cu campionii categoriei regină”, a declarat Jean Todt, președintele FIA, aflat la sediul FIA de la Paris. Un alt ,,Hall of Fame”, similar, va fi inaugurat în curând la sediul FIA din Geneva, Elveția.

,,Michael Schumacher continuă să se bată pentru viața sa, și mi-aș fi dorit ca el să fie cu noi în această seară”, a afirmat Jean Todt, în prezența purtătoarei de cuvânt a septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm, care l-a reprezentat la ceremonie.

Personalități din lumea raliului vor fi incluse începând cu anul viitor în acest ,,Hall of Fame”, dedicat sportului automobilistic, iar în următorii doi ani va veni rândul campionilor de aderență, a explicat Jean Todt, care va fi reales, după toate probabilitățile, vineri, pentru un nou mandat de patru ani la conducerea FIA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s