Oamenii De Știință Cred Că Scorțișoara Poate Contribui La Scăderea Cazurilor De Obezitate

c

 

 

După numeroase studii, oamenii de știință, au confirmat că un compul al scorțioșoarei,  poate contribui la arderea grăsimilor. Cercetătorii au descoperit, faptul că, un compus al scorțișoarei, ar putea ajuta la rderea grăsimilor. Cinnamonul, uleiul esențial, care oferă mirosul specific scorțișoarei, protejează organismul împotriva obezității, relatează publicația The Independent.

 

Cercetătorii de la Universitatea din Michigan, susțin că, uleiul activează, de asemenea, termogeneză, un  proces metabolic care arde calorii, pentru a produce căldură corporală. Acest proces contribuie la scăderea în greutate, autorii studiului concluzionând că scorțișoara are o serie de beneficii metabolice.

 

Jun Wu, autorul studiului și profesor de cercetare la Institutul Life Science, conștient de beneficiile scorțișoarei, a dorit să aprofundeze studiile începute, pentru a afla cu exactitate efectul acesteia asupra organismului. Jun Wu și echipa sa au testat celulele grase la o serie de voluntari și au observat o creștere a enzimelor care sporesc metabolismul lipidic după ce voluntarii au consumat scorțișoara. Deși, nu s-au făcut cercetări amănunțite pentru a se identifica posibilele efecte secundare, Jun Wu consideră că rezultatele sunt promițătoare în ceea ce  privește contribuția scorțișoarei la scăderea obezității.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s