Tradiționalul Brad De Craciun De La Rockefeller Center Din New York A Fost Aprins

2017 Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony

 

 

Metropola New York a marcat, miercuri seara, o tradiție, pe care o respectă de peste opt decenii, prin aprinderea tradiționalului brad de Craciun, instalat la Rockefeller Center, un eveniment care dă startul Sărbătorilor de Iarnă.

Bradul argintiu, care a fost adus din statul Pennsylvania, și are 23 de metri înălțime, a fost aprins într-o ceremonia la care au participat nume importante din industria muzicii. Bradul va rămâne aprins, în fiecare seara, până la 7 ianuarie, însă, de Craciun va rămâne aprins timp de 24 de ore. În vârful bradului, a fost instalată, potrivit tradiției, din anul 2004, o stea luminoasă realizată de firma Swarovski, Steaua are un diametru de 3 metri, si este formată din aproximativ 25.000 de critale.

Luminițele au fost aprinse la ora locală 21:00 , ora locală (joi 02:00GMT), într-un eveniment la care au participat artiști precum: Brett Eldredge, Jennifer Nettles, Leslie Odom Jr, Pentatopnix, Gwen Stefani și The Tenors.

După sarbători, bradul va fi donat ONG ,,Habitat for Hummanity”, pentru a se constru din lemnul său case pentru oameni defavorizați.

RC-Tree-5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s