Organizatorii Circuitului De Formula 1 Și Oficialii FIA Vor Discuta Despre Asigurarea Securității Participanților La Competiții

image16x9.img_.1536.high_

 

 

Organizatorii circuitului de F1 și oficiali ai Federației Internaționale de Automobilism (FIA), vor discuta despre asigurarea securității pentru participanții la competiții, după tâlhăriile cărora le-au căzut victime membri ai staff-urilor Mercedes și Pirelli, la Interlagos (Brazilia), weekendul trecut.

Team-ul Mercedes al lui Lewis Hamilton, a fost implicat într-un incident neplăcut, rar pentru circuitul de F1, fiind atacată de către hoți înarmați cu pistoale, când se deplasa în afara circuitului. Oamenii fiind deposedați de bunurile personale și de pașapoarte.  Cu aceeași problemă s-au confruntat și cei de la Pirelli. FIA a solicitat proprietarului circuitului de F1, să pregătească un raport detaliat, pe care să-l prezinte Consiliului FIA, care se va reuni pe 6 decembrie. ,,Consiliul, va discuta care vor fi cele mai bune căi, pentru a asigura securitatea la toate evenimentele de Grand Prix, iar concluziile vor fi împărtățite cu alți organizatori de concursuri moto, care se afla sun egida FIA, pentru un impact cât mai mare asupra tuturor evenimentelor sportive”, se precizează într-un comunicat remis de către Federația Internațională de Automobilism (FIA).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s